Blog

Hieronder staat een overzicht van alle artikelen in de blog van Eric. Seksbom? Meer zin in seks door de juiste voeding

maandag, 31 december 2012 - 00:00

Iedereen heeft er wel eens last van: door stress, slapeloosheid of problemen daalt de seksdrive naar het nulpunt. Maar wat als je langdurig last hebt van een laag libido? Uiteraard kun je het beste de hoofdoorzaken aanpakken, maar wist je dat ook voeding invloed heeft? Wat zijn de geheimen van oesters en wat doet soja met de mannelijke speer?


1 reacties Lees meer...

Afvallen met kerst? 5 kerstkransjes = 20 minuten hardlopen

maandag, 24 december 2012 - 22:00

Met de kerstdagen schransen we er met z'n allen flink op los. Ook als je graag wilt afvallen, zijn al die ongezonde lekkernijen vaak te verleidelijk om te laten staan. Het is kerst, dus dan maar even zondigen! Maar hoelang moet je eigenlijk fietsen, wandelen of hardlopen om die vergiftigde kilo's weer kwijt te raken? Wij hebben het voor je berekend!


0 reacties Lees meer...

Wat is een goede of slechte keuze met de feestdagen?

maandag, 31 december 2012 - 00:00

De feestdagen komen eraan! Maar wat zet je eigenlijk allemaal op tafel? Wat is een gezonde of slechte keuze? Een appelbeignet of een oliebol?


0 reacties Lees meer...

Gezond eten voor mooie, slanke benen. Laat dat rokje maar wapperen!

maandag, 19 maart 2012 - 15:00

Wat is het heerlijk! Dat milde zonnetje op je huid, een briesje door je haar en het geluid van vogeltjes in de bomen. Het is voorjaar, het moment waar je al maanden vanuit een winterdip naar snakte. Maar voorjaar betekent ook: rokjesdag! Hoe zorg je ervoor dat je benen niet alleen bruin worden, maar ook slank en gezond?


2 reacties Lees meer...

Afslanktips van Eric: "Rokjesdag komt eraan!"

maandag, 12 maart 2012 - 14:30

Er is een moment in maart of april dat ze weer tevoorschijn komen. De rokjes! Ik moet zeggen dat ik dat geen vervelend moment vind. Maar wat ik ook begrijp, is dat veel vrouwen met dit moment worstelen. Daarom heb ik een aantal tips verzameld die jou gaan helpen om met een goed gevoel dat rokje aan te trekken. Laat rokjesdag maar komen!


0 reacties Lees meer...

Paasontbijt, paasbrunch of paasdiner? Tips om met Pasen gezond te eten!

zaterdag, 10 maart 2012 - 10:00

Komend weekend is het weer Pasen! Supermarkten puilen uit met allerhande Paas-prullaria, sporen aan om snel en zoveel mogelijk eieren te hamsteren en schotelen je de lekkerste (en ongezondste) tussendoortjes voor. Maar wat schaft de pot voor wie wil afvallen of van de zomer in die bikini of zwembroek wil passen?


0 reacties Lees meer...

Binnen enkele weken was het resultaat zichtbaar!

donderdag, 23 februari 2012 - 12:30

Wie zelf al een tijdje meedoet met Nijmegen Bootcamp heeft het vast wel gemerkt: door regelmatig te bootcampen en gezond te eten kun je afvallen, je spieren versterken en je conditie verbeteren. Margreet plukt daar nu de vruchten van en vertelt graag haar verhaal.


0 reacties Lees meer...

Carnaval komt eraan! Maar wat doe je tegen een kater en slaaptekort?

donderdag, 16 februari 2012 - 12:30

Nog even en het is weer Carnaval! Dat betekent voor veel mensen een week lang feesten, maf doen en vooral veel drinken. Zie jij jezelf al lallend door de straten zwalken en tot in de kleine uurtjes in de polonaise lopen? Wellicht is het goed om dan alvast te bedenken hoe je jezelf weer kunt oppeppen. Wat te doen tegen een kater en slaaptekort?


0 reacties Lees meer...

Alweer last van griep of verkoudheid? Misschien heb je een lage weerstand

donderdag, 9 februari 2012 - 12:30

Denk je eindelijk van die griep verlost te zijn, word je een paar weken later weer verkouden! De ene na de andere ziekte lijkt je te vellen, terwijl je juist nog zoveel studiewerk hebt liggen en je op je werk onmisbaar bent. Heb je soms last van een lage weerstand?


1 reacties Lees meer...

Hoe krijg je een betere weerstand? Ga het gevecht met koning winter aan!

maandag, 6 februari 2012 - 12:00

Koning Winter is dan toch gekomen. Vorst in de lucht, dikke jassen aan, dassen om en zin in erwtensoep. En nu maar wachten op de eerste griepgolf (mijn gok: let op de week na Carnaval, zeker als het koud is...) Tijd om je weerstand eens goed op te krikken. Daarvoor heb je...0 reacties Lees meer...

Slecht slapen is slecht voor je gezondheid. Maar wat doe je eraan?

donderdag, 26 januari 2012 - 11:00

Wie wil het nu niet? De ogen sluiten en acht uur later energiek en vitaal wakker worden? Helaas is dit voor veel mensen een droomscenario. De ideale nachtrust lijkt gewoonweg niet te bestaan, bijvoorbeeld door laat opblijven en vroeg opstaan om nog wat tijd met het gezin door te kunnen brengen of door psychische klachten. Maar wat doet een slechte nachtrust eigenlijk met je gezondheid?


0 reacties Lees meer...

Hoe kun je je dieet volhouden? Tips voor blijvend afvallen!

donderdag, 19 januari 2012 - 11:00

Begin jij graag het jaar met sporten en afvallen, maar val je al snel terug in je oude patroon van ongezond eten en weinig sporten? Is een bezoek aan de supermarkt ook voor jou een ware crime? Talloze verleidingen liggen naar je te lonken, en je voelt je hand al richting die moorkop gaan… Hoe kun je eindelijk echt sterk zijn en teleurstellingen voorkomen?


0 reacties Lees meer...

Afhaken? Daar doen we niet aan! Tips om te blijven sporten

donderdag, 12 januari 2012 - 11:00

Januari is begonnen en de feestdagen zijn achter de rug. Vol moed meld je je aan bij de dichtstbijzijnde sportschool om je goede voornemens eer aan te doen. Het is de tijd van sporten, afvallen en spieren trainen! Na al die vreetbuien met kerst en oud en nieuw is er werk aan de winkel! Maar hoe voorkom je dat je na een maand weer afhaakt?


0 reacties Lees meer...

Top 5 Kruiden voor in je keuken

dinsdag, 10 januari 2012 - 11:55

Ook als je geen keukenprins(es) bent, met deze 5 kruiden kun je altijd iets leuks maken van een simpele maaltijd. Koop ze, als het even kan, vers. Of beter nog, zet een paar potjes in de tuin of op het balkon.


0 reacties Lees meer...

Eventkalender Januari 2012

vrijdag, 30 december 2011 - 00:00

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Hier volgt de kalender van januari 2012.


0 reacties Lees meer...

Glaasje draaien

donderdag, 29 december 2011 - 10:05

www.puremai.nlOp verzoek van Eric Gugelot rijd ik in de richting van Natuurgeneeskundige praktijk Pure Mai in Nijmegen. Enigszins gespannen en met mijn hoofd vol watten ga ik in de wachtkamer zitten. Beelden van Erics rug na zijn eerste sessie staan nog duidelijk op mijn netvlies - vijf grote dieprode cirkels die een eventuele pijnlijke behandeling impliceren.


0 reacties Lees meer...

Download nu het gratis receptenboek! Wil jij een kerstdiner met pit?

donderdag, 15 december 2011 - 9:30

Eric: ‘Voor mij betekent Kerst samenzijn met diegene die ik lief heb en een moment van bezinning. Het jaar evalueren en vooruit kijken naar het volgende jaar. Daarnaast is het voor mij een moment om onbezonnen te eten en te drinken. Voor iedereen die een beetje bewust wil eten deze Kerst heb ik samen met Karen v/d Lockant het ideale koolhydraatarme kerstmenu samengesteld.’


3 reacties Lees meer...

Een winterdip voorkomen: hoe doe je dat?

donderdag, 8 december 2011 - 10:04

Sombere dagen, regen, storm en wind. De meteorologische winter is begonnen en de donkere dagen voor kerst staan voor de deur. Met alle voorbereidingen voor de feestdagen voel je je waarschijnlijk nog aardig fit en blij. Maar wat als het Nieuwjaar is? Slaat dan de winterdip genadeloos toe? Niet bij jou! Lees hier hoe je een winterdip kunt voorkomen.


0 reacties Lees meer...

Stress verminderen en voorkomen. Hoe doe je dat?

maandag, 5 december 2011 - 10:38

In het vorige artikel heb je kunnen lezen hoe stress ontstaat en wat langdurige stress voor impact kan hebben op het lichaam. Maar hoe kun je stress verminderen of zelfs voorkomen? Hier volgen een aantal tips voor minder stress.


0 reacties Lees meer...

Meer kans op hart- en vaatziekten door stress?

donderdag, 1 december 2011 - 11:00

Stress. Het is een fenomeen waar iedereen wel eens last van heeft. Maar wat als je dagelijks blootstaat aan flinke spanning en stress? Wat doet dat eigenlijk met je lichaam? Is het waar dat je bij langdurige stress meer kans loopt op hart- en vaatziekten?


2 reacties Lees meer...

Eventkalender December 2011

woensdag, 30 november 2011 - 20:21

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Hier volgt de kalender van december 2011.


0 reacties Lees meer...

Lassi

maandag, 28 november 2011 - 10:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Lassi.


0 reacties Lees meer...

Oude Groente

maandag, 21 november 2011 - 10:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor oude groente.


0 reacties Lees meer...

Ultieme meditatie: een wandelvakantie door de Sinai woestijn

donderdag, 17 november 2011 - 00:00

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een manier van meditatie. Meditatie zorgt namelijk voor rust in het hoofd, voor een betere concentratie en voor de afvoer van spanningen. Het beste is om zo min mogelijk prikkels te hebben en terug te komen bij jezelf en de natuur. Dat kan! Onlangs reisde ik af naar het zonnige Egypte, waar ik een 8-daagse wandeltocht deed door de Sinai woestijn.


7 reacties Lees meer...

Kip Fajitas

maandag, 14 november 2011 - 03:30

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Kip Fajitas.


0 reacties Lees meer...

Ultieme meditatie: 2 weken in een klooster

donderdag, 10 november 2011 - 00:00

www.pajjota.dhamma.orgMeditatie is de ideale manier om tot rust te komen. Vooral in onze hedendaagse drukke levens is er steeds meer behoefte aan manieren van ontspanning. Of je nu thuis mediteert, tijdens de yogales of een middagje in de tuin werken als mediteren ziet; bij al die manieren gaat het om het tot rust komen van de geest. Maar wat als je het moderne leven 2 weken verruilt voor een klooster?


2 reacties Lees meer...

Mulligatawny soep

maandag, 7 november 2011 - 10:40

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor mulligatawny soep.


0 reacties Lees meer...

Depressief, futloos en slapeloosheid door magnesiumtekort. Wat doe je eraan?

zondag, 30 december 2012 - 00:00

Je staat er misschien niet bij stil, maar de stof magnesium heeft heel wat invloed op je gesteldheid. Een tekort aan magnesium kan namelijk tot allerlei klachten leiden, bijvoorbeeld slapeloosheid, chronische vermoeidheid, hoofdpijn en angststoornissen. Maar wat doe je om deze klachten te voorkomen?


2 reacties Lees meer...

Muesli

maandag, 31 oktober 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor muesli.


0 reacties Lees meer...

Eventkalender November 2011

zondag, 30 oktober 2011 - 00:00

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Hier volgt de kalender van november 2011.


1 reacties Lees meer...

Helemaal ontspannen met yoga

donderdag, 27 oktober 2011 - 00:00

De associatie van zweverig gedoe en puffen voor de zwangerschap is allang niet meer aan yoga verbonden. Yoga is hip, en dus kunnen wij van Gugelot Personal Training niet achterblijven. Tijd voor een proefles!


0 reacties Lees meer...

Gemakkelijke groentencurry

vrijdag, 21 oktober 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor gemakkelijke groentecurry.


2 reacties Lees meer...

Paddestoelen

maandag, 17 oktober 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor paddestoelen.


0 reacties Lees meer...

Weg met die goede voornemens!

donderdag, 13 oktober 2011 - 00:00

Het is herfst en dat betekent dat winkels weer gesierd worden door pepernoten en speculaaspoppen, Sint Maarten voor de deur staat en de eerste kerstlichtjes al bijna in de straten hangen. Een beetje vroeg misschien? Nee, want Gugelot Personal Training denkt juist vooruit! Wil je weten hoe?


0 reacties Lees meer...

Gekruide zalmrepen

maandag, 10 oktober 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor gekruide zalmrepen.


0 reacties Lees meer...

Help! Ons kind is te dik!

donderdag, 6 oktober 2011 - 00:00

Wellicht denk je hierbij meteen aan het tv-programma waarin kinderen (en hun ouders) op dieet werden gezet. Bij Help! Ons kind is te dik! wordt dan ook een hedendaags probleem aan de orde gesteld: steeds meer kinderen zijn te dik. Maar wat kun je er als ouders aan doen?


0 reacties Lees meer...

Tahoe pedis met romanesco

maandag, 3 oktober 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Tahoe pedis met romanesco.


0 reacties Lees meer...

Eventkalender Oktober 2011

vrijdag, 30 september 2011 - 00:00

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Hier volgt de kalender van oktober 2011.


0 reacties Lees meer...

Vegetarisch eten en toch gezond. Kan dat?

donderdag, 29 september 2011 - 00:00

Vegetarisch en gezond eten. Gaan die twee dingen samen? Nederland telt zo'n 720.000 vegetariërs. En al die mensen komen door het laten staan van vlees en vis tekort aan bepaalde voedingsstoffen, bijvoorbeeld Vitamine B12, zink en magnesium. Hoe kun je zonder vlees toch aan zoveel mogelijk essentiële voedingsstoffen komen?


0 reacties Lees meer...

Recept: kisir

maandag, 26 september 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor kisir.


0 reacties Lees meer...

Become Fabulous!

dinsdag, 20 september 2011 - 00:00

Het gaat goed met Nijmegen Bootcamp! En dat komt vooral door de enthousiaste deelname van jullie als Bootcampers! Nijmegen Bootcamp organiseert dan ook een geweldig event speciaal voor haar leden, waarbij zij helemaal in de watten worden gelegd. Lees snel verder!


0 reacties Lees meer...

Kikkererwten in tomatensaus

maandag, 19 september 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor kikkererwten in tomatensaus.


0 reacties Lees meer...

Gegrilde citroenkipkebabs met gremolata

maandag, 12 september 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor gegrilde citroenkipkebabs met gremolata.


0 reacties Lees meer...

Interview: bij Eric Gugelot sta jij centraal!

donderdag, 8 september 2011 - 00:00

Vier en een half jaar geleden begon Eric Gugelot als personal trainer bij FitnessFirst in Nijmegen. Intussen heeft hij flink wat ervaring opgedaan als personal trainer manager, traint hij bekende Nederlanders en is hij een ambitieuze ondernemer.


0 reacties Lees meer...

Hoe overleef jij het begin van je studie?

donderdag, 1 september 2011 - 00:00

Het studiejaar is begonnen! De introductie zit erop en in zombiestijl zwalk je naar college. De afgelopen tien dagen waren een onvergetelijke tijd van plezier, avontuur en leuke ontmoetingen! Maar wat nu? Er moet ook nog gestudeerd worden! Alleen is de concentratie ver te zoeken. Hoe overleef jij het begin van je studie?


1 reacties Lees meer...

Eventkalender september 2011

dinsdag, 30 augustus 2011 - 00:00

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Hier volgt de kalender van september 2011.


0 reacties Lees meer...

Gegerilde courgette uit de oven

maandag, 29 augustus 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Gegerilde courgette uit de oven.


2 reacties Lees meer...

Lekker en gezond: noten!

donderdag, 25 augustus 2011 - 00:00

Noten: de vitaminepil uit de natuur. Gezonder snacken kan bijna niet! Deze maand besloot het testpanel van Gugelot Personal Training dan ook wat handjes noten naar binnen te werken en ze aan een kritische test te onderwerpen. Maar zijn ze wel zo lekker…?


2 reacties Lees meer...

Kip Puttanesca

maandag, 22 augustus 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Kip Puttanesca.


1 reacties Lees meer...

Op vakantie en toch trainen?

donderdag, 18 augustus 2011 - 00:00

Je hoeft maar een blik naar buiten te werpen en je weet waarom veel Nederlanders momenteel het vaderland verlaten. Overvolle vliegtuigen vertrekken richting het zuiden met melkwitte passagiers met vitamine D-tekort. Eenmaal in het zonnige, subtropische oord aangekomen schiet het sporten er over het algemeen bij in. Gelukkig zijn er genoeg oefeningen die je ook ter plekke kunt doen! Hier een voorbeeld.


4 reacties Lees meer...

Magere cajun-beefburger met broccoli

maandag, 15 augustus 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor magere cajun-beefburger met broccoli.


0 reacties Lees meer...

donderdag, 11 augustus 2011 - 00:00

Augustus is de barbecuemaand bij uitstek! Rookpluimen rijzen op vanuit rumoerige tuintjes en de lekkerste geuren komen je tegemoet. Bij barbecueën denk je al snel aan een flinke lading vlees en een gevarieerde uitstalling van sausjes en andere calorierijke versnaperingen. Maar het kan ook gezond. Wij geven je een aantal tips!


2 reacties Lees meer...

Bengali aubergines

maandag, 8 augustus 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor bengali aubergines.


0 reacties Lees meer...

Verstandig zonnen: doe jij dat?

donderdag, 4 augustus 2011 - 00:00

Het is zomer (ja, zelfs in Nederland)! En dat betekent dat we ons weer met z'n allen in die heerlijke warmte wentelen en van die welverdiende zonnestralen genieten. Lekker een middagje aan het strand, met een biertje in de tuin of bij het zwembad in een zonnig vakantieoord. Maar zonnen we wel veilig?


2 reacties Lees meer...

Spinazie met kikkerewten en gehaktballetjes

maandag, 1 augustus 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor spinazie met kikkerewten en gehaktballetjes.


1 reacties Lees meer...

Eventkalender Augustus 2011

dinsdag, 26 juli 2011 - 00:00

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Hier de kalender voor augustus!


0 reacties Lees meer...

maandag, 25 juli 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Thaise saté.


0 reacties Lees meer...

Bianca (26) loopt voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse

donderdag, 21 juli 2011 - 00:00

Het is de uitdaging voor de fanatieke wandelaar: het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse. Tussen 19 en 22 juli wordt er weer heel wat afgewandeld in Nijmegen en omstreken. Bianca doet dit jaar voor het eerst mee en vertelt ons graag over haar ervaringen. Een echte wandelaar was zij eigenlijk nooit!


0 reacties Lees meer...

Wokgroentensoep

maandag, 18 juli 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor wokgroentesoep.


2 reacties Lees meer...

Helma (41) woog wel 85 kilo: "Dat nooit meer!"

donderdag, 14 juli 2011 - 00:00

In 10 dagen tijd 4 tot 8 kilo afvallen: je zou denken dat het onmogelijk is. Toch is het Helma de Bruin de gelukt! Van 85 kilo ging zij naar bijna 77 kilo in 10 dagen – en dat allemaal dankzij Sportvasten.


0 reacties Lees meer...

Roerei met tuinkruiden

maandag, 11 juli 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor roerei met tuinkruiden.


0 reacties Lees meer...

Vakantietips: gezond op reis!

donderdag, 7 juli 2011 - 00:00

Je kunt bijna niet wachten: de vakantie staat voor de deur en je staat te trappelen om weg te gaan! Maar ben je eigenlijk wel goed voorbereid? Een topvakantie staat of valt bij de gezondheid van jezelf. Lees hier hoe je gezond op reis gaat!


4 reacties Lees meer...

Paksoi met Gember en Oestersaus

maandag, 4 juli 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Paksoi met Gember en Oestersaus.


0 reacties Lees meer...

Product van de maand: hotstonemassage

donderdag, 30 juni 2011 - 00:00

Voor veel mensen is de vakantie al begonnen of staat die op het punt te beginnen. Heerlijk! Lekker even ontspannen en gewoonweg niks doen. En wat is dan fijner dan een hotstonemassage? Maar wat gebeurt er nu eigenlijk met die hete stenen? Hoe word je gemasseerd en wat is het effect?


1 reacties Lees meer...

Simpele spinazie en linzencurry

maandag, 27 juni 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor simpele spinazie en linzencurry.


3 reacties Lees meer...

Zomerspecial: snel afvallen voor de zomer! (4)

donderdag, 23 juni 2011 - 00:00

Vorige week heb je kunnen lezen hoe je met de lunge je billen kunt trainen en snel vet kunt verbranden. Deze week komt er een nieuwe oefening aan bod en staat er weer een smakelijk recept voor je klaar. Het is tijd om die kilo's eraf te knallen, zodat je straks zorgeloos en tevreden over het strand kunt lopen!


0 reacties Lees meer...

Wil jij in 10 dagen 4 tot 8 kilo afvallen? Ga dan sportvasten!

woensdag, 22 juni 2011 - 00:00

Veel mensen willen afvallen, het liefst zoveel mogelijk in zo weinig mogelijk tijd. Zeker nu de zomer is begonnen, voelen die extra kilo's vaak zwaar aan je lijf. Wat zou je ze toch graag kwijt zijn! Gelukkig bestaat er een manier om razendsnel af te vallen. Wil je weten hoe het werkt? Lees snel verder!


0 reacties Lees meer...

Mexicaans ontbijt

maandag, 20 juni 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor een Mexicaans ontbijt.


0 reacties Lees meer...

Zomerspecial: snel afvallen voor de zomer! (3)

donderdag, 16 juni 2011 - 00:00

Vorige week heb je kunnen lezen hoe je met de plank je buik kunt trainen en snel vet kunt verbranden. Deze week komt er een nieuwe oefening aan bod en staat er weer een heerlijk recept voor je klaar. Nog even en de vakantie staat voor de deur. Je bent nu nog op tijd om die laatste kilo's kwijt te raken en een strakker lijf te krijgen.


0 reacties Lees meer...

Salade met krab en oosterse dressing

maandag, 13 juni 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor salade met krab en oosterse dressing.


0 reacties Lees meer...

Zomerspecial: snel afvallen voor de zomer! (2)

donderdag, 9 juni 2011 - 00:00

Vorige week heb je kunnen lezen hoe je met de squat je benen kunt trainen en snel vet kunt verbranden. Deze week komt er een nieuwe oefening aan bod en staat er weer een smakelijk recept voor je klaar. Het is tijd om die kilo's eraf te knallen, zodat je straks zorgeloos en tevreden over het strand kunt lopen!


0 reacties Lees meer...

Groenten in Hoisinsaus

maandag, 6 juni 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor groenten in hoisinsaus.


0 reacties Lees meer...

Zomerspecial: snel afvallen voor de zomer! (1)

donderdag, 2 juni 2011 - 00:00

Het is een jaarlijks terugkerend ritueel: de zomer staat voor de deur, en dus ook rokjesdag, boxermiddag en jurkjesavond. De stapel zomerkleding schuift zienderogen naar voren in de kast en je verheugt je al op het moment dat je jezelf in die leuke frisse kleuren kunt hullen. Helaas is dit niet altijd een feest. Heb je tijdens die koude wintermaanden net te veel troost gezocht in zoetigheden en voel je je mollig of zelfs dik? Wil je snel afvallen voordat de zomer begint en ben je op zoek naar dieet recepten? Met deze 4-delige zomerspecial vliegen de kilo's eraf en zit jij straks weer lekker in je vel!


0 reacties Lees meer...

Eventkalender juli 2011

dinsdag, 28 juni 2011 - 10:41

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle.


0 reacties Lees meer...

Eventkalender juni 2011

zaterdag, 28 mei 2011 - 09:40

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle.


0 reacties Lees meer...

Recept: tian de courgette

maandag, 30 mei 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor tian de courgette.


0 reacties Lees meer...

Product van de maand: de Groentetas

donderdag, 26 mei 2011 - 00:00

Steeds meer mensen willen niet meer zonder: biologische groente en fruit. En waarom zou je er dan niet een abonnement op nemen? Met de Vitatas heb je elke week een gevarieerd aanbod aan groente in huis. Maar wat zit er eigenlijk allemaal in de Vitatas? Tijd om de groentetas in huis te halen en eens lekker te kokkerellen.


0 reacties Lees meer...

Bhuna vis

maandag, 23 mei 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor bhuna vis.


3 reacties Lees meer...

Asperges: gezond en geneeskrachtig

donderdag, 19 mei 2011 - 00:00

Wat zijn toch die rare, lange, witte stengels? Dat zal menig mens gedacht hebben bij een eerste blik op de soms nogal suggestief gevormde asperges. Toch werd deze antieke groente al in de oudheid geserveerd en diende het ook nog eens als medicijn. Welke geheimen herbergen de vele aspergegerechten nu eigenlijk?


1 reacties Lees meer...

Nijmegen Bootcamp verovert Nijmegen en de media!

zondag, 6 november 2011 - 00:00

Lekker zweten in het gras terwijl het avondzonnetje mild je rug verwarmt. Motiverende kreten klinken uit de Nijmegen Bootcamp trainer en je geeft nog dat beetje extra. Nijmegen Bootcamp is sport, fun en resultaat. Geen wonder dat heel Nijmegen aan Bootcamp gaat!


3 reacties Lees meer...

Hart- en vaatziekten door bewegingsarmoede

donderdag, 12 mei 2011 - 00:00

Al urenlang zit je driftig te typen om een rapport af te krijgen. Je lichaam lijkt wel het verlengde van je bureaustoel en je vingers ratelen op de automatische piloot. Steken terroriseren je nek en schouders en je onderrug lijkt wel van cement. Als je dan eindelijk opstaat om een kop koffie te tappen, klinkt een tergend knakkend geluid uit je wervelkolom en grijp je naar die pijnlijke plek. Herkenbaar? Wellicht lijd je dan aan bewegingsarmoede! Lees snel verder!


2 reacties Lees meer...

zaterdag, 7 mei 2011 - 19:18

Vandaag was het dan zover! Vol trots opende Eric Gugelot de eerste officiële Bootcamp-bijeenkomst. En het was niet alleen een Nijmegen Bootcamp-meeting. Bootcamp gaat namelijk heel Nederland veroveren!


4 reacties Lees meer...

Gegrilde kipfilet met gestoofde courgetten

maandag, 16 mei 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor gegrilde kipfilet met gestoofde courgetten.


1 reacties Lees meer...

De Bootcamp Mobiel is een feit!

vrijdag, 6 mei 2011 - 17:30

Nijmegen is sinds vandaag een prachtige bolide rijker. Kijk goed om je heen en wie weet ben jij degene die hem spot in de Nijmeegse contreien: de enige echte Bootcamp Mobiel!


5 reacties Lees meer...

Even voorstellen...

woensdag, 4 mei 2011 - 11:17

Sinds kort verzorgt Mariska van Dasselaar de communicatie voor Gugelot Personal Training. Maar wie is zij eigenlijk? Even voorstellen...


0 reacties Lees meer...

Afvallen voor de zomer: dieet nodig?

donderdag, 5 mei 2011 - 00:00

Tot nu toe is de lente al in volle glorie ingetreden met een reeks prachtige, zonnige dagen. Menige vrouw zal een greep gedaan hebben naar haar bikini of badpak, want dat milde voorjaarszonnetje is perfect om alvast wat op te kleuren. Maar wat als je bikini niet meer past? Met dit stappenplan kun je afvallen zonder te diëten (ook voor mannen)!


0 reacties Lees meer...

Eventkalender Mei 2011

zaterdag, 30 april 2011 - 17:30

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle.


0 reacties Lees meer...

Salade Nicoise

maandag, 2 mei 2011 - 14:38

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Salade Nicoise.


0 reacties Lees meer...

Thaise curry met Pangasiusfilet

maandag, 9 mei 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Thaise curry met Pangasiusfilet.


0 reacties Lees meer...

Nog even en hij is er: de Bootcamp Mobiel!

donderdag, 28 april 2011 - 12:02

Stem nu op je favoriete design voor de enige echte Bootcamp Mobiel!


3 reacties Lees meer...

De Nijmegen Bootcamp Mobiel

dinsdag, 19 april 2011 - 07:41

Graag zou ik jou mening willen weten over de nieuwe Nijmegen Bootcamp mobiel 

3 reacties Lees meer...

Afgebeuld?

dinsdag, 5 april 2011 - 19:16

Mariska van Dasselaar schrijft sinds kort voor Gugelot Personal Training en Nijmegen Bootcamp. Ik heb besloten dat iedereen die met Gugelot PT in zee gaat de sportontgroening krijgt en wat is nu een betere ontgroeningen dan een Bootcamp-les van Nijmegen Bootcamp? Lees hier haar ervaring.

9 reacties Lees meer...

Wat zijn de gevolgen van stress voor je lichaam?

woensdag, 30 maart 2011 - 16:52

Gugelot Personal Training werkt samen met de beste proffesionals. 

4 reacties Lees meer...

Kousa bi Gebna

donderdag, 10 maart 2011 - 09:20

Hoewel het niet echt het seizoen is, zijn er courgettes in overvloed bij de super en de groentenboer. Courgette is namelijk een typische (na)zomergroente. Maar dat is geen reden om jullie dit heerlijke Egyptische gerecht te onthouden. 

0 reacties Lees meer...

De kick-off van het Bootcamp seizoen

maandag, 7 maart 2011 - 08:55

 5 maart was het zover de kick-off van het Bootcamp  seizoen

24 reacties Lees meer...

Ontbijt: Kwark met muesli, mango en honing.

vrijdag, 18 maart 2011 - 00:00

Dit ontbijt is een goede start van de dag. Met een vers gezette kop koffie erbij kan de morgen in ieder geval niet meer stuk. Ook erg handig als je haast hebt: je hebt het binnen 5 minuten in elkaar gedraaid. 

0 reacties Lees meer...

5 dingen waarop je moet letten bij het kiezen van een kant en klaar maaltijd.

vrijdag, 4 maart 2011 - 14:45

Gemakkelijk en snel Na een dag hard werken heb je niet altijd zin om nog uitgebreid in de keuken te gaan staan.

6 reacties Lees meer...

Salade met Winterpostelein en Kipfilet

zondag, 27 februari 2011 - 13:09

Winterpostelein, de naam zegt het al, is een typische wintergroente. Winterpostelein is te koop bij de meeste natuurwinkels en de eco-groentekraam op de markt. Als je een biologisch groentepakket hebt, zit het er geheid in.

0 reacties Lees meer...

Pompoensoep

zaterdag, 19 februari 2011 - 20:40

Soep is een zegen. Soep verwarmt de mens en vult de maag. In soep zit veel volume, wat ervoor zorgt dat de maag snel een gevuld gevoel krijgt. En dat gevoel zet de hongerknop om.

0 reacties Lees meer...

Gestoomde zalm met citroen

vrijdag, 11 februari 2011 - 19:50

Het eten van vis, met name vette vissoorten zoals makreel, zalm, haring, tonijn en sardines, heeft een positief effect op de gezondheid. In het algemeen wordt aangeraden om minstens eenmaal per week vis te eten omdat dit de sterfte aan hart- en vaatziekten vermindert.

2 reacties Lees meer...

Recept: Scrambled Eggs op Indiase wijze

vrijdag, 4 februari 2011 - 11:36

Als je geen vlees eet, of even geen zin hebt in een dood dier op je bord, dan is er altijd nog een ei. Eieren zijn een bron van proteïne.

1 reacties Lees meer...

Afvallen zonder dieet!

woensdag, 2 februari 2011 - 17:03

 Bij het woord dieet slaat bij de meeste mensen de schrik om het hart. Zes weken lang sla en ander konijnenvoer, droge crackers, muffige 1000-granen producten, saaie 20+ kaas en vage val-snel-af producten. Daar krijg je inderdaad nachtmerries van.

0 reacties Lees meer...

Groenten van het seizoen, zeker doen!

maandag, 31 januari 2011 - 23:05

Door de vele transportmogelijkheden en de moderne productie- en bewaartechnieken blijft het groenteassortiment nagenoeg het hele jaar door onveranderd. Het lijkt alsof er geen seizoenen meer bestaan.

0 reacties Lees meer...

" Op een dag denk je: 'Nu ben ik het zat'

zondag, 9 januari 2011 - 17:26

Mijn zondag kan niet meer kapot! Ik heb gisteravond een mail ontvangen van een
cliënt van mij, met daarin een succes verhaal. Ik wil dit verhaal graag met jou delen. Ik hoop dat de kracht die vanuit dit verhaal straalt, ook jou kan helpen om van 2011 jouw sportiefste en beste jaar ooit te maken.

4 reacties Lees meer...

Val ik meer af als ik meer ga sporten

donderdag, 6 januari 2011 - 17:46

Vandaag succesvol een jaar afgesloten met een cliënt. Zij is in een jaar tijd en zonder te lijnen 15 kilo afgevallen en beter nog ze is 4,5kg in spiermassa aangekomen. Binnenkort zal zij haar succesverhaal met jullie gaan delen.

De vraag die ik vaak gesteld krijg is: "Val ik extra af van extra sporten" mijn antwoord: 

0 reacties Lees meer...

Hoe laat jij je goede voornemens slagen.

zondag, 2 januari 2011 - 21:23

Januari is voor mij als Personal Trainer de drukste maand. Ik krijg deze dagen veel met mensen te maken die goede voornemens hebben en vooral met mensen die willen afvallen.

6 reacties Lees meer...

Eet als de kertsman en zie eruit als jezus!

vrijdag, 24 december 2010 - 12:08

Gisteravond het Zwanenmeer gezien in het RAI theather. Helemaal geweldig! Vanochtend ontbijt in het Krasnapolsky. Tijdens het ontbijt werd ik vriendelijk verzocht om het Hotel te verlaten ivm een gaslek. Nu zit ik in het Grand hotel, niets doen kan ik niet. Dus hier wat tips om de feestdagen door te komen.


1 reacties Lees meer...

Water

dinsdag, 21 september 2010 - 10:55

Het lichaam bestaat voor bijna 70% uit water. Water is net zo belangrijk als zuurstof!


4 reacties Lees meer...

Afvallen terwijl je slaapt

vrijdag, 6 augustus 2010 - 15:18

Slaap is een andere belangrijke factor in het onderhouden van uw emotionele en fysieke gezondheid.

4 reacties Lees meer...

Tour de France 2010

zondag, 4 juli 2010 - 15:17

 3 Juli was het zover, de Tour in Rotterdam en Gugelot PT was erbij!

5 reacties Lees meer...

Emotionele gezondheid

maandag, 26 april 2010 - 23:24

Niet voor niets is dit mijn eerste artikel. Waarom is stress zo schadelijk voor je gezondheid?

1 reacties Lees meer...

Vitaliteit

zondag, 18 april 2010 - 20:19

Onze gezondheid is ons belangrijkste goed. Met ons drukke leven, ook gelet op de middelen die we bij de hand hebben, is het soms moeilijk om een goede gezondheid te handhaven. Maar het is nog moeilijker om een goede gezondheid terug te krijgen.

2 reacties Lees meer...

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd