Blog

Hieronder staat een overzicht van alle artikelen in de blog van Eric. Seksbom? Meer zin in seks door de juiste voeding

maandag, 31 december 2012 - 00:00

Iedereen heeft er wel eens last van: door stress, slapeloosheid of problemen daalt de seksdrive naar het nulpunt. Maar wat als je langdurig last hebt van een laag libido? Uiteraard kun je het beste de hoofdoorzaken aanpakken, maar wist je dat ook voeding invloed heeft? Wat zijn de geheimen van oesters en wat doet soja met de mannelijke speer?


1 reacties Lees meer...

Wat is een goede of slechte keuze met de feestdagen?

maandag, 31 december 2012 - 00:00

De feestdagen komen eraan! Maar wat zet je eigenlijk allemaal op tafel? Wat is een gezonde of slechte keuze? Een appelbeignet of een oliebol?


0 reacties Lees meer...

Carnaval komt eraan! Maar wat doe je tegen een kater en slaaptekort?

donderdag, 16 februari 2012 - 12:30

Nog even en het is weer Carnaval! Dat betekent voor veel mensen een week lang feesten, maf doen en vooral veel drinken. Zie jij jezelf al lallend door de straten zwalken en tot in de kleine uurtjes in de polonaise lopen? Wellicht is het goed om dan alvast te bedenken hoe je jezelf weer kunt oppeppen. Wat te doen tegen een kater en slaaptekort?


0 reacties Lees meer...

Alweer last van griep of verkoudheid? Misschien heb je een lage weerstand

donderdag, 9 februari 2012 - 12:30

Denk je eindelijk van die griep verlost te zijn, word je een paar weken later weer verkouden! De ene na de andere ziekte lijkt je te vellen, terwijl je juist nog zoveel studiewerk hebt liggen en je op je werk onmisbaar bent. Heb je soms last van een lage weerstand?


1 reacties Lees meer...

Eventkalender Januari 2012

vrijdag, 30 december 2011 - 00:00

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Hier volgt de kalender van januari 2012.


0 reacties Lees meer...

Glaasje draaien

donderdag, 29 december 2011 - 10:05

www.puremai.nlOp verzoek van Eric Gugelot rijd ik in de richting van Natuurgeneeskundige praktijk Pure Mai in Nijmegen. Enigszins gespannen en met mijn hoofd vol watten ga ik in de wachtkamer zitten. Beelden van Erics rug na zijn eerste sessie staan nog duidelijk op mijn netvlies - vijf grote dieprode cirkels die een eventuele pijnlijke behandeling impliceren.


0 reacties Lees meer...

Een winterdip voorkomen: hoe doe je dat?

donderdag, 8 december 2011 - 10:04

Sombere dagen, regen, storm en wind. De meteorologische winter is begonnen en de donkere dagen voor kerst staan voor de deur. Met alle voorbereidingen voor de feestdagen voel je je waarschijnlijk nog aardig fit en blij. Maar wat als het Nieuwjaar is? Slaat dan de winterdip genadeloos toe? Niet bij jou! Lees hier hoe je een winterdip kunt voorkomen.


0 reacties Lees meer...

Meer kans op hart- en vaatziekten door stress?

donderdag, 1 december 2011 - 11:00

Stress. Het is een fenomeen waar iedereen wel eens last van heeft. Maar wat als je dagelijks blootstaat aan flinke spanning en stress? Wat doet dat eigenlijk met je lichaam? Is het waar dat je bij langdurige stress meer kans loopt op hart- en vaatziekten?


2 reacties Lees meer...

Eventkalender December 2011

woensdag, 30 november 2011 - 20:21

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Hier volgt de kalender van december 2011.


0 reacties Lees meer...

Ultieme meditatie: een wandelvakantie door de Sinai woestijn

donderdag, 17 november 2011 - 00:00

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een manier van meditatie. Meditatie zorgt namelijk voor rust in het hoofd, voor een betere concentratie en voor de afvoer van spanningen. Het beste is om zo min mogelijk prikkels te hebben en terug te komen bij jezelf en de natuur. Dat kan! Onlangs reisde ik af naar het zonnige Egypte, waar ik een 8-daagse wandeltocht deed door de Sinai woestijn.


7 reacties Lees meer...

Ultieme meditatie: 2 weken in een klooster

donderdag, 10 november 2011 - 00:00

www.pajjota.dhamma.orgMeditatie is de ideale manier om tot rust te komen. Vooral in onze hedendaagse drukke levens is er steeds meer behoefte aan manieren van ontspanning. Of je nu thuis mediteert, tijdens de yogales of een middagje in de tuin werken als mediteren ziet; bij al die manieren gaat het om het tot rust komen van de geest. Maar wat als je het moderne leven 2 weken verruilt voor een klooster?


2 reacties Lees meer...

Depressief, futloos en slapeloosheid door magnesiumtekort. Wat doe je eraan?

zondag, 30 december 2012 - 00:00

Je staat er misschien niet bij stil, maar de stof magnesium heeft heel wat invloed op je gesteldheid. Een tekort aan magnesium kan namelijk tot allerlei klachten leiden, bijvoorbeeld slapeloosheid, chronische vermoeidheid, hoofdpijn en angststoornissen. Maar wat doe je om deze klachten te voorkomen?


2 reacties Lees meer...

Eventkalender November 2011

zondag, 30 oktober 2011 - 00:00

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Hier volgt de kalender van november 2011.


1 reacties Lees meer...

Eventkalender Oktober 2011

vrijdag, 30 september 2011 - 00:00

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Hier volgt de kalender van oktober 2011.


0 reacties Lees meer...

Hoe overleef jij het begin van je studie?

donderdag, 1 september 2011 - 00:00

Het studiejaar is begonnen! De introductie zit erop en in zombiestijl zwalk je naar college. De afgelopen tien dagen waren een onvergetelijke tijd van plezier, avontuur en leuke ontmoetingen! Maar wat nu? Er moet ook nog gestudeerd worden! Alleen is de concentratie ver te zoeken. Hoe overleef jij het begin van je studie?


1 reacties Lees meer...

Eventkalender september 2011

dinsdag, 30 augustus 2011 - 00:00

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Hier volgt de kalender van september 2011.


0 reacties Lees meer...

Verstandig zonnen: doe jij dat?

donderdag, 4 augustus 2011 - 00:00

Het is zomer (ja, zelfs in Nederland)! En dat betekent dat we ons weer met z'n allen in die heerlijke warmte wentelen en van die welverdiende zonnestralen genieten. Lekker een middagje aan het strand, met een biertje in de tuin of bij het zwembad in een zonnig vakantieoord. Maar zonnen we wel veilig?


2 reacties Lees meer...

Eventkalender Augustus 2011

dinsdag, 26 juli 2011 - 00:00

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Hier de kalender voor augustus!


0 reacties Lees meer...

Vakantietips: gezond op reis!

donderdag, 7 juli 2011 - 00:00

Je kunt bijna niet wachten: de vakantie staat voor de deur en je staat te trappelen om weg te gaan! Maar ben je eigenlijk wel goed voorbereid? Een topvakantie staat of valt bij de gezondheid van jezelf. Lees hier hoe je gezond op reis gaat!


4 reacties Lees meer...

Product van de maand: hotstonemassage

donderdag, 30 juni 2011 - 00:00

Voor veel mensen is de vakantie al begonnen of staat die op het punt te beginnen. Heerlijk! Lekker even ontspannen en gewoonweg niks doen. En wat is dan fijner dan een hotstonemassage? Maar wat gebeurt er nu eigenlijk met die hete stenen? Hoe word je gemasseerd en wat is het effect?


1 reacties Lees meer...

Eventkalender juli 2011

dinsdag, 28 juni 2011 - 10:41

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle.


0 reacties Lees meer...

Eventkalender juni 2011

zaterdag, 28 mei 2011 - 09:40

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle.


0 reacties Lees meer...

Hart- en vaatziekten door bewegingsarmoede

donderdag, 12 mei 2011 - 00:00

Al urenlang zit je driftig te typen om een rapport af te krijgen. Je lichaam lijkt wel het verlengde van je bureaustoel en je vingers ratelen op de automatische piloot. Steken terroriseren je nek en schouders en je onderrug lijkt wel van cement. Als je dan eindelijk opstaat om een kop koffie te tappen, klinkt een tergend knakkend geluid uit je wervelkolom en grijp je naar die pijnlijke plek. Herkenbaar? Wellicht lijd je dan aan bewegingsarmoede! Lees snel verder!


2 reacties Lees meer...

Eventkalender Mei 2011

zaterdag, 30 april 2011 - 17:30

Elke maand wordt hier een kalender gepubliceerd met wat er allemaal te doen is op het gebied van sport, voeding en lifestyle.


0 reacties Lees meer...

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd