Blog

Hieronder staat een overzicht van alle artikelen in de blog van Eric. Afvallen met kerst? 5 kerstkransjes = 20 minuten hardlopen

maandag, 24 december 2012 - 22:00

Met de kerstdagen schransen we er met z'n allen flink op los. Ook als je graag wilt afvallen, zijn al die ongezonde lekkernijen vaak te verleidelijk om te laten staan. Het is kerst, dus dan maar even zondigen! Maar hoelang moet je eigenlijk fietsen, wandelen of hardlopen om die vergiftigde kilo's weer kwijt te raken? Wij hebben het voor je berekend!


0 reacties Lees meer...

Gezond eten voor mooie, slanke benen. Laat dat rokje maar wapperen!

maandag, 19 maart 2012 - 15:00

Wat is het heerlijk! Dat milde zonnetje op je huid, een briesje door je haar en het geluid van vogeltjes in de bomen. Het is voorjaar, het moment waar je al maanden vanuit een winterdip naar snakte. Maar voorjaar betekent ook: rokjesdag! Hoe zorg je ervoor dat je benen niet alleen bruin worden, maar ook slank en gezond?


2 reacties Lees meer...

Afslanktips van Eric: "Rokjesdag komt eraan!"

maandag, 12 maart 2012 - 14:30

Er is een moment in maart of april dat ze weer tevoorschijn komen. De rokjes! Ik moet zeggen dat ik dat geen vervelend moment vind. Maar wat ik ook begrijp, is dat veel vrouwen met dit moment worstelen. Daarom heb ik een aantal tips verzameld die jou gaan helpen om met een goed gevoel dat rokje aan te trekken. Laat rokjesdag maar komen!


0 reacties Lees meer...

Paasontbijt, paasbrunch of paasdiner? Tips om met Pasen gezond te eten!

zaterdag, 10 maart 2012 - 10:00

Komend weekend is het weer Pasen! Supermarkten puilen uit met allerhande Paas-prullaria, sporen aan om snel en zoveel mogelijk eieren te hamsteren en schotelen je de lekkerste (en ongezondste) tussendoortjes voor. Maar wat schaft de pot voor wie wil afvallen of van de zomer in die bikini of zwembroek wil passen?


0 reacties Lees meer...

Hoe krijg je een betere weerstand? Ga het gevecht met koning winter aan!

maandag, 6 februari 2012 - 12:00

Koning Winter is dan toch gekomen. Vorst in de lucht, dikke jassen aan, dassen om en zin in erwtensoep. En nu maar wachten op de eerste griepgolf (mijn gok: let op de week na Carnaval, zeker als het koud is...) Tijd om je weerstand eens goed op te krikken. Daarvoor heb je...0 reacties Lees meer...

Slecht slapen is slecht voor je gezondheid. Maar wat doe je eraan?

donderdag, 26 januari 2012 - 11:00

Wie wil het nu niet? De ogen sluiten en acht uur later energiek en vitaal wakker worden? Helaas is dit voor veel mensen een droomscenario. De ideale nachtrust lijkt gewoonweg niet te bestaan, bijvoorbeeld door laat opblijven en vroeg opstaan om nog wat tijd met het gezin door te kunnen brengen of door psychische klachten. Maar wat doet een slechte nachtrust eigenlijk met je gezondheid?


0 reacties Lees meer...

Hoe kun je je dieet volhouden? Tips voor blijvend afvallen!

donderdag, 19 januari 2012 - 11:00

Begin jij graag het jaar met sporten en afvallen, maar val je al snel terug in je oude patroon van ongezond eten en weinig sporten? Is een bezoek aan de supermarkt ook voor jou een ware crime? Talloze verleidingen liggen naar je te lonken, en je voelt je hand al richting die moorkop gaan… Hoe kun je eindelijk echt sterk zijn en teleurstellingen voorkomen?


0 reacties Lees meer...

Top 5 Kruiden voor in je keuken

dinsdag, 10 januari 2012 - 11:55

Ook als je geen keukenprins(es) bent, met deze 5 kruiden kun je altijd iets leuks maken van een simpele maaltijd. Koop ze, als het even kan, vers. Of beter nog, zet een paar potjes in de tuin of op het balkon.


0 reacties Lees meer...

Download nu het gratis receptenboek! Wil jij een kerstdiner met pit?

donderdag, 15 december 2011 - 9:30

Eric: ‘Voor mij betekent Kerst samenzijn met diegene die ik lief heb en een moment van bezinning. Het jaar evalueren en vooruit kijken naar het volgende jaar. Daarnaast is het voor mij een moment om onbezonnen te eten en te drinken. Voor iedereen die een beetje bewust wil eten deze Kerst heb ik samen met Karen v/d Lockant het ideale koolhydraatarme kerstmenu samengesteld.’


3 reacties Lees meer...

Lassi

maandag, 28 november 2011 - 10:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Lassi.


0 reacties Lees meer...

Oude Groente

maandag, 21 november 2011 - 10:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor oude groente.


0 reacties Lees meer...

Kip Fajitas

maandag, 14 november 2011 - 03:30

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Kip Fajitas.


0 reacties Lees meer...

Mulligatawny soep

maandag, 7 november 2011 - 10:40

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor mulligatawny soep.


0 reacties Lees meer...

Muesli

maandag, 31 oktober 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor muesli.


0 reacties Lees meer...

Gemakkelijke groentencurry

vrijdag, 21 oktober 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor gemakkelijke groentecurry.


2 reacties Lees meer...

Paddestoelen

maandag, 17 oktober 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor paddestoelen.


0 reacties Lees meer...

Weg met die goede voornemens!

donderdag, 13 oktober 2011 - 00:00

Het is herfst en dat betekent dat winkels weer gesierd worden door pepernoten en speculaaspoppen, Sint Maarten voor de deur staat en de eerste kerstlichtjes al bijna in de straten hangen. Een beetje vroeg misschien? Nee, want Gugelot Personal Training denkt juist vooruit! Wil je weten hoe?


0 reacties Lees meer...

Gekruide zalmrepen

maandag, 10 oktober 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor gekruide zalmrepen.


0 reacties Lees meer...

Help! Ons kind is te dik!

donderdag, 6 oktober 2011 - 00:00

Wellicht denk je hierbij meteen aan het tv-programma waarin kinderen (en hun ouders) op dieet werden gezet. Bij Help! Ons kind is te dik! wordt dan ook een hedendaags probleem aan de orde gesteld: steeds meer kinderen zijn te dik. Maar wat kun je er als ouders aan doen?


0 reacties Lees meer...

Tahoe pedis met romanesco

maandag, 3 oktober 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Tahoe pedis met romanesco.


0 reacties Lees meer...

Vegetarisch eten en toch gezond. Kan dat?

donderdag, 29 september 2011 - 00:00

Vegetarisch en gezond eten. Gaan die twee dingen samen? Nederland telt zo'n 720.000 vegetariërs. En al die mensen komen door het laten staan van vlees en vis tekort aan bepaalde voedingsstoffen, bijvoorbeeld Vitamine B12, zink en magnesium. Hoe kun je zonder vlees toch aan zoveel mogelijk essentiële voedingsstoffen komen?


0 reacties Lees meer...

Recept: kisir

maandag, 26 september 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor kisir.


0 reacties Lees meer...

Kikkererwten in tomatensaus

maandag, 19 september 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor kikkererwten in tomatensaus.


0 reacties Lees meer...

Gegrilde citroenkipkebabs met gremolata

maandag, 12 september 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor gegrilde citroenkipkebabs met gremolata.


0 reacties Lees meer...

Gegerilde courgette uit de oven

maandag, 29 augustus 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Gegerilde courgette uit de oven.


2 reacties Lees meer...

Lekker en gezond: noten!

donderdag, 25 augustus 2011 - 00:00

Noten: de vitaminepil uit de natuur. Gezonder snacken kan bijna niet! Deze maand besloot het testpanel van Gugelot Personal Training dan ook wat handjes noten naar binnen te werken en ze aan een kritische test te onderwerpen. Maar zijn ze wel zo lekker…?


2 reacties Lees meer...

Kip Puttanesca

maandag, 22 augustus 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Kip Puttanesca.


1 reacties Lees meer...

Magere cajun-beefburger met broccoli

maandag, 15 augustus 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor magere cajun-beefburger met broccoli.


0 reacties Lees meer...

donderdag, 11 augustus 2011 - 00:00

Augustus is de barbecuemaand bij uitstek! Rookpluimen rijzen op vanuit rumoerige tuintjes en de lekkerste geuren komen je tegemoet. Bij barbecueën denk je al snel aan een flinke lading vlees en een gevarieerde uitstalling van sausjes en andere calorierijke versnaperingen. Maar het kan ook gezond. Wij geven je een aantal tips!


2 reacties Lees meer...

Bengali aubergines

maandag, 8 augustus 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor bengali aubergines.


0 reacties Lees meer...

Spinazie met kikkerewten en gehaktballetjes

maandag, 1 augustus 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor spinazie met kikkerewten en gehaktballetjes.


1 reacties Lees meer...

maandag, 25 juli 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Thaise saté.


0 reacties Lees meer...

Wokgroentensoep

maandag, 18 juli 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor wokgroentesoep.


2 reacties Lees meer...

Helma (41) woog wel 85 kilo: "Dat nooit meer!"

donderdag, 14 juli 2011 - 00:00

In 10 dagen tijd 4 tot 8 kilo afvallen: je zou denken dat het onmogelijk is. Toch is het Helma de Bruin de gelukt! Van 85 kilo ging zij naar bijna 77 kilo in 10 dagen – en dat allemaal dankzij Sportvasten.


0 reacties Lees meer...

Roerei met tuinkruiden

maandag, 11 juli 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor roerei met tuinkruiden.


0 reacties Lees meer...

Paksoi met Gember en Oestersaus

maandag, 4 juli 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Paksoi met Gember en Oestersaus.


0 reacties Lees meer...

Simpele spinazie en linzencurry

maandag, 27 juni 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor simpele spinazie en linzencurry.


3 reacties Lees meer...

Wil jij in 10 dagen 4 tot 8 kilo afvallen? Ga dan sportvasten!

woensdag, 22 juni 2011 - 00:00

Veel mensen willen afvallen, het liefst zoveel mogelijk in zo weinig mogelijk tijd. Zeker nu de zomer is begonnen, voelen die extra kilo's vaak zwaar aan je lijf. Wat zou je ze toch graag kwijt zijn! Gelukkig bestaat er een manier om razendsnel af te vallen. Wil je weten hoe het werkt? Lees snel verder!


0 reacties Lees meer...

Mexicaans ontbijt

maandag, 20 juni 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor een Mexicaans ontbijt.


0 reacties Lees meer...

Salade met krab en oosterse dressing

maandag, 13 juni 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor salade met krab en oosterse dressing.


0 reacties Lees meer...

Groenten in Hoisinsaus

maandag, 6 juni 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor groenten in hoisinsaus.


0 reacties Lees meer...

Recept: tian de courgette

maandag, 30 mei 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor tian de courgette.


0 reacties Lees meer...

Product van de maand: de Groentetas

donderdag, 26 mei 2011 - 00:00

Steeds meer mensen willen niet meer zonder: biologische groente en fruit. En waarom zou je er dan niet een abonnement op nemen? Met de Vitatas heb je elke week een gevarieerd aanbod aan groente in huis. Maar wat zit er eigenlijk allemaal in de Vitatas? Tijd om de groentetas in huis te halen en eens lekker te kokkerellen.


0 reacties Lees meer...

Bhuna vis

maandag, 23 mei 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor bhuna vis.


3 reacties Lees meer...

Asperges: gezond en geneeskrachtig

donderdag, 19 mei 2011 - 00:00

Wat zijn toch die rare, lange, witte stengels? Dat zal menig mens gedacht hebben bij een eerste blik op de soms nogal suggestief gevormde asperges. Toch werd deze antieke groente al in de oudheid geserveerd en diende het ook nog eens als medicijn. Welke geheimen herbergen de vele aspergegerechten nu eigenlijk?


1 reacties Lees meer...

Gegrilde kipfilet met gestoofde courgetten

maandag, 16 mei 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor gegrilde kipfilet met gestoofde courgetten.


1 reacties Lees meer...

Afvallen voor de zomer: dieet nodig?

donderdag, 5 mei 2011 - 00:00

Tot nu toe is de lente al in volle glorie ingetreden met een reeks prachtige, zonnige dagen. Menige vrouw zal een greep gedaan hebben naar haar bikini of badpak, want dat milde voorjaarszonnetje is perfect om alvast wat op te kleuren. Maar wat als je bikini niet meer past? Met dit stappenplan kun je afvallen zonder te diëten (ook voor mannen)!


0 reacties Lees meer...

Salade Nicoise

maandag, 2 mei 2011 - 14:38

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Salade Nicoise.


0 reacties Lees meer...

Thaise curry met Pangasiusfilet

maandag, 9 mei 2011 - 00:00

Karen van de Lockant publiceert elke week een recept op Gugelot Personal Training. Sinds zij onder begeleiding van Eric Gugelot haar levensstijl heeft aangepast, is ze 15 kilo afgevallen. Het recept is: meer bewegen, regelmatiger lever en gezonder eten. Hier volgt het recept voor Thaise curry met Pangasiusfilet.


0 reacties Lees meer...

Kousa bi Gebna

donderdag, 10 maart 2011 - 09:20

Hoewel het niet echt het seizoen is, zijn er courgettes in overvloed bij de super en de groentenboer. Courgette is namelijk een typische (na)zomergroente. Maar dat is geen reden om jullie dit heerlijke Egyptische gerecht te onthouden. 

0 reacties Lees meer...

Ontbijt: Kwark met muesli, mango en honing.

vrijdag, 18 maart 2011 - 00:00

Dit ontbijt is een goede start van de dag. Met een vers gezette kop koffie erbij kan de morgen in ieder geval niet meer stuk. Ook erg handig als je haast hebt: je hebt het binnen 5 minuten in elkaar gedraaid. 

0 reacties Lees meer...

Salade met Winterpostelein en Kipfilet

zondag, 27 februari 2011 - 13:09

Winterpostelein, de naam zegt het al, is een typische wintergroente. Winterpostelein is te koop bij de meeste natuurwinkels en de eco-groentekraam op de markt. Als je een biologisch groentepakket hebt, zit het er geheid in.

0 reacties Lees meer...

Pompoensoep

zaterdag, 19 februari 2011 - 20:40

Soep is een zegen. Soep verwarmt de mens en vult de maag. In soep zit veel volume, wat ervoor zorgt dat de maag snel een gevuld gevoel krijgt. En dat gevoel zet de hongerknop om.

0 reacties Lees meer...

Gestoomde zalm met citroen

vrijdag, 11 februari 2011 - 19:50

Het eten van vis, met name vette vissoorten zoals makreel, zalm, haring, tonijn en sardines, heeft een positief effect op de gezondheid. In het algemeen wordt aangeraden om minstens eenmaal per week vis te eten omdat dit de sterfte aan hart- en vaatziekten vermindert.

2 reacties Lees meer...

Recept: Scrambled Eggs op Indiase wijze

vrijdag, 4 februari 2011 - 11:36

Als je geen vlees eet, of even geen zin hebt in een dood dier op je bord, dan is er altijd nog een ei. Eieren zijn een bron van proteïne.

1 reacties Lees meer...

Eet als de kertsman en zie eruit als jezus!

vrijdag, 24 december 2010 - 12:08

Gisteravond het Zwanenmeer gezien in het RAI theather. Helemaal geweldig! Vanochtend ontbijt in het Krasnapolsky. Tijdens het ontbijt werd ik vriendelijk verzocht om het Hotel te verlaten ivm een gaslek. Nu zit ik in het Grand hotel, niets doen kan ik niet. Dus hier wat tips om de feestdagen door te komen.


1 reacties Lees meer...

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd