Blog

Hieronder staat een overzicht van alle artikelen in de blog van Eric. Afhaken? Daar doen we niet aan! Tips om te blijven sporten

donderdag, 12 januari 2012 - 11:00

Januari is begonnen en de feestdagen zijn achter de rug. Vol moed meld je je aan bij de dichtstbijzijnde sportschool om je goede voornemens eer aan te doen. Het is de tijd van sporten, afvallen en spieren trainen! Na al die vreetbuien met kerst en oud en nieuw is er werk aan de winkel! Maar hoe voorkom je dat je na een maand weer afhaakt?


0 reacties Lees meer...

Helemaal ontspannen met yoga

donderdag, 27 oktober 2011 - 00:00

De associatie van zweverig gedoe en puffen voor de zwangerschap is allang niet meer aan yoga verbonden. Yoga is hip, en dus kunnen wij van Gugelot Personal Training niet achterblijven. Tijd voor een proefles!


0 reacties Lees meer...

Interview: bij Eric Gugelot sta jij centraal!

donderdag, 8 september 2011 - 00:00

Vier en een half jaar geleden begon Eric Gugelot als personal trainer bij FitnessFirst in Nijmegen. Intussen heeft hij flink wat ervaring opgedaan als personal trainer manager, traint hij bekende Nederlanders en is hij een ambitieuze ondernemer.


0 reacties Lees meer...

Op vakantie en toch trainen?

donderdag, 18 augustus 2011 - 00:00

Je hoeft maar een blik naar buiten te werpen en je weet waarom veel Nederlanders momenteel het vaderland verlaten. Overvolle vliegtuigen vertrekken richting het zuiden met melkwitte passagiers met vitamine D-tekort. Eenmaal in het zonnige, subtropische oord aangekomen schiet het sporten er over het algemeen bij in. Gelukkig zijn er genoeg oefeningen die je ook ter plekke kunt doen! Hier een voorbeeld.


4 reacties Lees meer...

Bianca (26) loopt voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse

donderdag, 21 juli 2011 - 00:00

Het is de uitdaging voor de fanatieke wandelaar: het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse. Tussen 19 en 22 juli wordt er weer heel wat afgewandeld in Nijmegen en omstreken. Bianca doet dit jaar voor het eerst mee en vertelt ons graag over haar ervaringen. Een echte wandelaar was zij eigenlijk nooit!


0 reacties Lees meer...

Zomerspecial: snel afvallen voor de zomer! (4)

donderdag, 23 juni 2011 - 00:00

Vorige week heb je kunnen lezen hoe je met de lunge je billen kunt trainen en snel vet kunt verbranden. Deze week komt er een nieuwe oefening aan bod en staat er weer een smakelijk recept voor je klaar. Het is tijd om die kilo's eraf te knallen, zodat je straks zorgeloos en tevreden over het strand kunt lopen!


0 reacties Lees meer...

Zomerspecial: snel afvallen voor de zomer! (3)

donderdag, 16 juni 2011 - 00:00

Vorige week heb je kunnen lezen hoe je met de plank je buik kunt trainen en snel vet kunt verbranden. Deze week komt er een nieuwe oefening aan bod en staat er weer een heerlijk recept voor je klaar. Nog even en de vakantie staat voor de deur. Je bent nu nog op tijd om die laatste kilo's kwijt te raken en een strakker lijf te krijgen.


0 reacties Lees meer...

Zomerspecial: snel afvallen voor de zomer! (2)

donderdag, 9 juni 2011 - 00:00

Vorige week heb je kunnen lezen hoe je met de squat je benen kunt trainen en snel vet kunt verbranden. Deze week komt er een nieuwe oefening aan bod en staat er weer een smakelijk recept voor je klaar. Het is tijd om die kilo's eraf te knallen, zodat je straks zorgeloos en tevreden over het strand kunt lopen!


0 reacties Lees meer...

Zomerspecial: snel afvallen voor de zomer! (1)

donderdag, 2 juni 2011 - 00:00

Het is een jaarlijks terugkerend ritueel: de zomer staat voor de deur, en dus ook rokjesdag, boxermiddag en jurkjesavond. De stapel zomerkleding schuift zienderogen naar voren in de kast en je verheugt je al op het moment dat je jezelf in die leuke frisse kleuren kunt hullen. Helaas is dit niet altijd een feest. Heb je tijdens die koude wintermaanden net te veel troost gezocht in zoetigheden en voel je je mollig of zelfs dik? Wil je snel afvallen voordat de zomer begint en ben je op zoek naar dieet recepten? Met deze 4-delige zomerspecial vliegen de kilo's eraf en zit jij straks weer lekker in je vel!


0 reacties Lees meer...

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd