Blog





Afslanktips van Eric: "Rokjesdag komt eraan!"

maandag, 12 maart 2012 - 14:30

Er is een moment in maart of april dat ze weer tevoorschijn komen. De rokjes! Ik moet zeggen dat ik dat geen vervelend moment vind. Maar wat ik ook begrijp, is dat veel vrouwen met dit moment worstelen. Daarom heb ik een aantal tips verzameld die jou gaan helpen om met een goed gevoel dat rokje aan te trekken. Laat rokjesdag maar komen!

De 5 snelste manieren om weer strak in die rok te zitten


1. Volg een maand Bootcamp en Foodcamp bij Nijmegen Bootcamp. De combinatie van voedingsbegeleiding en intervaltraining zorgt ervoor dat in no-time weer zonder schaamte in je rokje past.

2. Begin met water drinken. Het lichaam bestaat voor 55% tot 75% uit water. Het is de belangrijkste voedingsstof die je kunt toedienen. Voldoende water in je lichaam kan je metabolisme (stofwisseling) een boost geven van 3%!

3. Eet proteïnerijk en koolhydraatarm. Proteïnerijk voedsel versnelt je stofwisseling, waardoor je sneller vet verbrandt. Bovendien is het een essentiële stof voor de opbouw van spieren en cellen. Wil je langdurig slank blijven, eet dan koolhydraatarm voedsel.

4. Zeg iedere dag iets liefs tegen jezelf als je voor de spiegel staat. Je lichaam heeft al zoveel van je te verduren. Geef jezelf een compliment over je billen. Of zeg tegen jezelf: "Wat heb ik een prachtige buik." Je hoeft er niet uit te zien als een topmodel, want wie is dat nu wel? Het streven naar een modellenlook maakt je echt niet gelukkig. Dit is mijn oproep aan alle vrouwen!

5. Trek die rok aan, voel je vrouw en vergeet die hakken niet!

Zie je er nog zo sexy uit, maar krijg je je man nog niet in actie? Dan kan dit artikel helpen:

Seksbom? Meer zin in seks door de juiste voeding!

WHAT U SEE IS WHAT U GET!

Beeldmateriaal






Tags : afslanktips, afslanken, afvallen, rokjesdag, strakkere buik, proteļnerijk voedsel, koolhydraatarme voeding, langdurig slank blijven, veel water drinken

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Terug naar alle artikelen

Laat een reactie achter

Reageer op
Dit artikel
Naam *
E-mailadres *
wordt niet getoond
Bericht *

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:






Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd