Blog

Even voorstellen...

woensdag, 4 mei 2011 - 11:17

Door Mariska van Dasselaar

Wellicht is het jullie al opgevallen, maar sinds een tijdje verzorg ik de communicatie voor Gugelot Personal Training. Mijn naam is Mariska van Dasselaar en ik heb een passie voor schrijven en alles wat met taal te maken heeft. Ook begeef ik mij graag op social media en zie ik veel in de inzet van social media als marketingtool.

Mariska van Dasselaar

Na mijn studie Engelse Taal en Cultuur werkte ik twee jaar als redacteur voor het technische computertijdschrift c't magazine, waar ik veel technische kennis opdeed en alle facetten van het samenstellen van een tijdschrift leerde kennen.

Intussen verricht ik freelance werk als tekstschrijver en geef ik tussendoor workshops over social media. Mijn meeste tijd gaat naar werkzaamheden voor Nijmegen Bootcamp. Ik vind Nijmegen Bootcamp een geweldig initiatief van Eric Gugelot. Lekker sporten in de buitenlucht en je grenzen opzoeken! En het wordt steeds populairder.

Naast mijn werk ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, lees ik graag historische romans en spendeer ik tijd met mijn vriendinnen of mijn konijn Jackie. Tot slot schrijf ik graag verhalen en hoop ik nog eens een roman te publiceren.


Tags : Bootcamp Nijmegen, Nijmegen Bootcamp, afvallen, kettlebell's, hardlopen,

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Terug naar alle artikelen

Laat een reactie achter

Reageer op
Dit artikel
Naam *
E-mailadres *
wordt niet getoond
Bericht *

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd