Blog

zaterdag, 7 mei 2011 - 19:18

door Mariska van DasselaarVerschillende Bootcamp-trainers waren aanwezig op de eerste officiële Bootcamp-bijeenkomst, die plaatsvond in de tuin van Nijmegen Bootcamp Headquarters. Vol interesse luisterden we naar Eric Gugelots plannen om heel Nijmegen – maar vooral ook heel Nederland – aan Bootcamp te krijgen. Het ziet ernaar uit dat dit ook gaat lukken: behalve in het Goffertpark in Nijmegen zal Bootcamp namelijk ook in Arnhem, Rotterdam en Beneden-Leeuwen worden opgezet. Hiermee verspreidt het fenomeen zich als een lopend vuurtje door Nederland. En het is nog maar het begin!

Maar Bootcamp zal vooral gaan zorgen voor veel gezonde mensen in Nederland. Terwijl veel mensen een abonnement hebben bij de sportschool en zo nu en dan eens op de crosstrainer hupsen, boek je met Bootcamp daadwerkelijk resultaat, zo benadrukte Eric. Je wordt echt gemotiveerd om mee te doen en om effectief naar je doelen toe te werken.

Naast de afspraken die we met elkaar maakten en de vele ideeën die enthousiast werden uitgewisseld, kregen we een ware promotour over de nieuwe website http://www.bootcamptrainers.nl. Dit unieke concept zal Bootcamp-trainers volledig gaan helpen bij de organisatie van Bootcamp. Aan alles is gedacht: van een betaalsysteem tot aan de marketing en opleiding aan toe zal deze website trainers helpen om Bootcamp tot een succes te maken. Bovendien brengt het platform trainers en klanten bij elkaar. Ben je zelf Bootcamp-trainer of wil je dat graag worden? Meld je dan alvast aan op de website!

De eerste Bootcamp-bijeenkomst was dus zeker een succes. Wil je graag weten waarom Bootcamp toch zo leuk is? Kom dan gratis een proefles volgen in het Goffertpark in Nijmegen. Meld je aan op http://www.nijmegenbootcamp.nl en ontdek deze alsmaar groeiende hype.

Uiteraard bewonderden we de Bootcamp Mobiel ook nog even:
Tags : Bootcamp Nijmegen, Nijmegen Bootcamp, afvallen, kettlebell's, hardlopen,

4 reactiesReactie door Dennis op 07-05-2011 - 22:34
"Jajaaaa bootcampers! We gaan nou echt knalleeeen! =D We hebben er zin in!!! !" Reageer

Reactie door Eric op 07-05-2011 - 22:35
op reactie van Dennis op 07-05-2011 - 22:34
"Zo ja!!!! Morgen samen aan de bak!" Reageer

Reactie door Dennis op 07-05-2011 - 22:43
"Jaaa zeker! Even onszelf helemaal op sporten tot we een ons wegen! " Reageer

Reactie door Anneloes op 08-05-2011 - 12:55
"Heb met veel enthousiasme meegekeken naar het bootcamptrainers.nl concept. Eric heeft werkelijk aan alles gedacht. Van betaalsysteem, tot activiteitenplanner, smstools en zelfs een registratie app voor je mobiel. Arnhem Bootcamp is hierdoor in de kortste keren een feit en begin juni zullen we ook in Arnhem Bootcamp lessen gaan geven. " Reageer

Terug naar alle artikelen

Laat een reactie achter

Reageer op
Dit artikel
Naam *
E-mailadres *
wordt niet getoond
Bericht *

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd