Blog

Wil jij in 10 dagen 4 tot 8 kilo afvallen? Ga dan sportvasten!

woensdag, 22 juni 2011 - 00:00Had je nu maar wat minder lopen snaaien. Je kijkt in de spiegel en het huilen staat je nader dan het lachen. Waarom toch die buik? En die lubberbenen staan je ook al tegen. Tijd voor verandering. Tijd om kilo's kwijt te raken.

Actie: kilo's knallen met sportvasten

Wil jij graag in 10 dagen tijd 4 tot 8 kilo afvallen? Dan kun je de rest van de maand meedoen met een spectaculaire actie. Gugelot Personal Training laat je namelijk sportvasten voor maar 250 euro (normaal 299 euro). Wil je partner ook meedoen? Dan betaal je 465 euro voor z'n tweeën.

Sportvasten is inclusief:

- Een intake van 1 uur.
- De sportvastenkuur, inclusief:
  • 5 supplementen - Metabolic Switch Male/Female
  • Multihealth Complete
  • OmegaHealth extra onverzadigd
  • Gebufferde Calcium-Magnesium-Zink
  • Sportvasten Urinestrips


Hoe werkt het?

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse training waarbij de spieren en de lever getraind worden in het verbruiken van vet in plaats van suiker. Daarvoor moet je dus sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden, meer vet weghalen uit de overmatige vetreserves en wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bijeffect is.

Per dag sport je een half uur op een laag hartslagniveau via een schema dat op jou is afgestemd. Je hebt elke dag contact met de sportvastencoach, die je voorziet van professionele begeleiding en je ook nog eens motiveert. Aan het eind van het traject krijg je een evaluatie van een half uur en een plan om de behaalde resultaten te behouden en eventueel te verbeteren.

Bekijk voor meer informatie deze video over sportvasten: klik hier voor de video.


Is sportvasten voor mij geschikt?

Let op: sportvasten is niet voor iedereen geschikt. Het vergt bijvoorbeeld een flinke portie doorzettingsvermogen. Doe daarom de geschiktheidstest via deze link om te kijken of sportvasten iets voor je is.


Interesse?

Heb je interesse in sportvasten? Neem dan contact op met Eric Gugelot via info@gugelotpersonaltraining.nl.

Tags : afvallen nijmegen, dieet nijmegen, recepten nijmegen, personal training nijmegen, Sportvasten, Gugelot Personal Training, snel afvallen, dieet

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Terug naar alle artikelen

Laat een reactie achter

Reageer op
Dit artikel
Naam *
E-mailadres *
wordt niet getoond
Bericht *

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd