Blog

Helma (41) woog wel 85 kilo: "Dat nooit meer!"

donderdag, 14 juli 2011 - 00:00

Door Mariska van Dasselaar

In 10 dagen tijd 4 tot 8 kilo afvallen: je zou denken dat het onmogelijk is. Toch is het Helma de Bruin de gelukt! Van 85 kilo ging zij naar bijna 77 kilo in 10 dagen – en dat allemaal dankzij Sportvasten.

Onder de professionele begeleiding van Eric Gugelot leefde Helma 10 dagen lang via een speciaal op haar afgestemd schema en wist ze de kuur vol te houden. Maar het viel niet altijd mee!

Heb je het erg zwaar gevonden?

Helma: "Er zijn zeker pieken en dalen geweest. Uiteraard wist ik waar ik aan begon, want Eric heeft mij van tevoren goed ingelicht over wat Sportvasten precies inhoudt en dat je er echt voor moet gaan, wil je resultaat uit de kuur halen. Ik ben van mening dat je over doorzettingsvermogen moet beschikken om flinke resultaten te boeken. Het valt niet altijd mee om elke dag maar weer naar de sportschool te gaan. Soms had ik echt geen zin, maar als ik daar eenmaal was, ging het allemaal vanzelf. Ik hield mij telkens voor dat ik zo graag slank wil zijn, net als mijn dochter van 16. Zij is zo slank als een den! Dankzij mijn eigen doorzettingsvermogen en de motiverende woorden van Eric is het mij gelukt om flink af te vallen."

Waarom heb je voor Sportvasten gekozen?

"Vanwege dat je snel resultaat boekt. Natuurlijk moet je er flink voor werken, maar het helpt echt! Ik ben altijd al een doorzettend type geweest en ik zag dit als de ultieme uitdaging. Bovendien wou ik niet zomaar een dieet waarbij je naderhand weer in je oude ritme terugvalt. Dat heb ik al vaak genoeg geprobeerd. Bij Sportvasten krijg je een op maat gemaakt schema voor na de kuur, zodat je ook dan een gezond ritme aanhoudt. Het is niet altijd eenvoudig, maar ik merk dat ik er nog steeds baat bij heb. Intussen weeg ik 70 kilo en streef ik naar 65 kilo. Verder heb ik veel aan de persoonlijke begeleiding gehad. Je wordt niet zomaar aan je lot overgelaten en dat vind ik fijn."

Vind je dat je je doel bereikt hebt?

"Jazeker! Ik ben echt superblij dat ik daadwerkelijk bijna 8 kilo ben afvallen, en naderhand dus nog meer dankzij het vervolgschema. Ik ging eigenlijk voor de 5 kilo, maar het aanpassen van mijn leefritme me ging me eigenlijk best goed af. En omdat ik vrij snel resultaat zag, motiveerde dat mij om nog harder te werken."

Zou je Sportvasten aan anderen aanraden?

"Ja, alleen wel aan die personen die echt voor hun doelen gaan. Het helpt namelijk niet als je niet in staat bent om door te zetten of de kantjes er vanaf loopt. Je moet er mentaal echt klaar voor zijn. Dit is je moment en dat moment moet je pakken. Gelukkig merk je via de geschiktheidstest op de website van Sportvasten snel of het iets voor je is. Ik zou zeggen: ga ervoor en hang je favoriete jurk (of overhemd) waar je vroeger in paste in je slaapkamer! Dan zie je waarvoor je het doet."

Interesse in Sportvasten?

Heb jij interesse in Sportvasten? Neem dan contact op met Eric Gugelot via info@gugelotpersonaltraining.nl.

Bekijk de Spotvasten video!

Bezoek http://www.sportvasten.nl voor meer informatie over Sportvasten en bekijk hier de introductievideo.

Doe de geschiktheidstest voor Sportvasten


Wil je de geschiktheidstest doen? Klik dan hier om naar de test te gaan.


Tags : afvallen nijmegen, dieet nijmegen, sportvasten nijmegen, personal training nijmegen, afvallen, dieet

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Terug naar alle artikelen

Laat een reactie achter

Reageer op
Dit artikel
Naam *
E-mailadres *
wordt niet getoond
Bericht *

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd