Blog





Magere cajun-beefburger met broccoli

maandag, 15 augustus 2011 - 00:00



Simpel als aardappelen, vlees en groenten. Maar dan zonder de aardappelen.
De cajunkruiden geven dit gerecht net dat beetje extra smaak.

Ingrediënten

1 magere beef(rundvlees)burger
1 stronk broccoli
1 handje cashewnoten
een theelepel cajunkruiden

Bereiding

Snij de broccoli in kleine roosjes en zet deze met wat water (en zout) op het vuur.
Wat tot de broccoli aan de kook is.
Bestrooi beide zijden van de beefburger met de cajunkruiden.
Verhit de grilpan en vet deze lichtje in met wat olie.
Gril beide zijden van de beefburger enkele minuten.
Controleer met een vork of de broccoli gaar is. Dit duurt 5 tot 10 minuten.
Zet het gas van de grilpan af en laat de burger nog even rusten terwijl je de broccoli afgiet.
Serveer met een handje cashewnoten.

Tip

* probeer ipv cajunkruiden ook eens tacokruiden of bbq-kruiden voor rundvlees.
* als je niet van gekruid houdt: zout en vergemalen zwarte peper doen het ook prima met rundvlees.





Tags : afvallen nijmegen, dieet nijmegen, recepten nijmegen, personal training nijmegen, Bootcamp Nijmegen, Nijmegen Bootcamp, afvallen, kettlebell's, hardlopen,

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Terug naar alle artikelen

Laat een reactie achter

Reageer op
Dit artikel
Naam *
E-mailadres *
wordt niet getoond
Bericht *

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:






Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd