Blog

Interview: bij Eric Gugelot sta jij centraal!

donderdag, 8 september 2011 - 00:00

Door Mariska van Dasselaar

"Ik vind het leuk om mensen naar hun fitnessdoelstellingen en geestelijke welzijn te begeleiden," aldus Eric. "Ik haal veel energie uit mijn werk als mensen hun doelstellingen halen. En als zij gemotiveerd aan de slag gaan, dan werk ik graag voor hen."

Kwalitatieve personal training

Eric richt zich vooral op ondernemers en topmanagers. "Zij zijn bereid te betalen en willen net dat beetje meer. Het is kwaliteit en exclusiviteit dat ik aanbied, dus geen lopendebandwerk." Niet voor niets vraagt Eric een tarief van 100 euro per uur. Maar daarvoor krijg je dan ook een uur lang persoonlijke aandacht en coaching.

Eric heeft een duidelijk beeld van hoe je een goede personal trainer herkent. Eric: "Een goede personal trainer heeft een netwerk waarvan hij gebruikmaakt, met bijvoorbeeld een fysiotherapeut en een natuurgeneeswijzer. Verder heeft hij de juiste opleidingen en ervaring." Nog belangrijker is dat het klikt. "Heb je geen goed gevoel bij je trainer? Dan kun je beter op zoek gaan naar een ander. Je gaat nu eenmaal een intensieve samenwerking met elkaar aan."


Genezen van rugpijn

En resultaat heeft het! Een maand geleden kwam er een ondernemer naar Eric toe, omdat hij rugpijn had, mogelijk door een operatie. "Hij zag het echt niet meer zitten," vertelt Eric. "Intussen zijn we een maandje aan de slag. En die rugblessure, daar heeft hij geen last meer van! Vorige week deed hij mee aan een old timer rally en hij had geen last meer van zijn rug. En dat terwijl die stoelen vaak niet meer zo lekker zitten."


Personal training in Molenhoek

Intussen breidt Eric zijn diensten uit naar Sportcentrum Lierdal in Molenhoek. Met zijn ervaring als personal training manager gaat Eric daar personal trainers onder licentiebasis trainen. "Ik bied daar unieke personaltrainingpakketten aan. Er is voor ieder wat wils, of je nu conditietraining of krachttraining wilt doen. Bij alles staat de cliënt voorop. Ik zorg dan ook voor complete begeleiding en evaluatiegesprekken."


Is personal training geschikt voor iedereen?

Eric raadt iedereen aan om een personal trainer te nemen. "Het mooie is dat je een professional naast je hebt staan, die je begeleid met jouw doelstellingen. Heb je een keer geen zin om te sporten? Dan kan je trainer je motiveren om er toch voor te gaan. Bovendien ziet een personal trainer wat je goed en fout doet en kan hij oefeningen aanpassen aan je behoeften en energieniveau. Daarnaast is het een flinke stok achter de deur, als je bijvoorbeeld niet van de bank af kunt komen."


Jij staat centraal

Eric weet voor veel problemen een passende oplossing te vinden. "Soms kan alleen praten al heel veel doen," zegt Eric. Hiermee is personal training dan ook echt maatwerk. Jij, jouw doelstellingen en wensen staan centraal!


Tags : afvallen nijmegen, dieet nijmegen, recepten nijmegen, personal training nijmegen, Bootcamp Nijmegen, Nijmegen Bootcamp, personal trainer nijmegen, kettlebell's, hardlopen,

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Terug naar alle artikelen

Laat een reactie achter

Reageer op
Dit artikel
Naam *
E-mailadres *
wordt niet getoond
Bericht *

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd