Je lichaam is gemaakt om vrij te bewegen,

toch hangen we massaal aan fitnessapparaten, waarbij ons lichaam zich moet aanpassen aan de techniek. Bij de trainingsaanpak van Eric krijgt je lichaam de ruimte. Ook houdt hij rekening met de eigenschappen van jouw lichaam, je houding en je levensstijl. Je krijgt leuke, effectieve en uitdagende oefeningen die jou, op je lijf geschreven zijn.

Helma de Lorijn

"Wat anderen niet lukt, lukt mijn personal trainer wel... Mijn terugkerende blessures heb ik definitief vaarwel gezegd. Met een voor mij ontworpen trainingsprogramma voel ik me weer fit en in balans"

Helma de Lorijn

Business coach en trainer
Piet Opgenoort

"Ik heb nu eenmaal niet veel zin om aan groepstrainingen deel te nemen en bovendien wilde ik snel resultaat. Bij Eric is dat allemaal mogelijk. Hij werkt zeer efficient en vooral doelgericht"

Piet Opgenoort

Voormalig eigenaar Opgenoort garages
John Duivesteijn

"Eric coacht mij op een zorgvuldige manier in het vinden van de optimale balans tussen kracht en beheersing. Hierdoor raak ik steeds beter bij machte mijn lichaam te sturen. Erik doet dat op een stimulerende, efficië..."

John Duivesteijn

Advocaat, ondernemer
Karen van de Lockant

"Eric stelt het totaalplaatje centraal. Hij houdt rekening met mijn fysieke capaciteiten, maar ook met mijn levensstijl. Ik voel me beter en ik ben bovendien al 15 kilo afgevallen!”"

Karen van de Lockant

.
Ronald Migo

"Dankzij mijn personal trainer; Eric Gugelot kan ik m’n lichaam beter beheersen, ik voel me sterker en bovendien gezonder."

Ronald Migo

Directeur KvK Gelderland
Erik Horn

"Tijdens de sessies bleek Eric veel kennis te hebben aangaande voeding en bewegen Het proces van accuraat en stimulerend. Na drie weken stond ik 4 kilo lichter als een 'jonge hond' op de tennisbaan. "

Erik Horn

Onderwijsadviseur - schrijver
Raymond Peters

"Een Personal Trainer.....? dat is toch niks voor mij! Na een herniaoperatie eind 2009 heb ik Eric tijdens mijn herstelperiode leren kennen. Inmiddels ben ik volledig hersteld en blij dat ik mijn vooroordelen ten aanzien..."

Raymond Peters

Directeur - Eigenaar Advodesch B.V.
Helma van der Linden

"Nu sport ik elke week met Eric, ben ik 15 kilo lichter, heb meer respect gekregen voor mijn eigen lichaam en ga bewuster om met mijn voeding.  Een personal trainer? Nee, dat was niets voor mij dacht ik! Maar..."

Helma van der Linden

Gezinshuishouder
Karen van Gelder

"Mijn doelstellingen zijn behaald door doorzetten en discipline onder een goede professionele begeleiding. Daardoor is mijn nekpijn en schouderpijn verdwenen en ben ik 4 kilo afgevallen."

Karen van Gelder

Eigenaar van Motet consult
Rients Visser

"Ik ben een paar kilo kwijt, voel me fitter en heb meer kracht opgedaan in benen, rug en schouder. Fantastisch!"

Rients Visser

Eigenaar Visser contactlenzen

Blog

Bekijk alle blogartikelen

Seksbom? Meer zin in seks door de juiste voeding

maandag, 31 december 2012 - 00:00

Iedereen heeft er wel eens last van: door stress, slapeloosheid of problemen daalt de seksdrive naar het nulpunt. Maar wat als je langdurig last hebt van een laag libido? Uiteraard kun je het beste de hoofdoorzaken aanpakken, maar wist je dat ook voeding invloed heeft? Wat zijn de geheimen van oesters en wat doet soja met de mannelijke speer?
Lees verder...

Lees verder... 1 reacties

Afvallen met kerst? 5 kerstkransjes = 20 minuten hardlopen

maandag, 24 december 2012 - 22:00

Met de kerstdagen schransen we er met z'n allen flink op los. Ook als je graag wilt afvallen, zijn al die ongezonde lekkernijen vaak te verleidelijk om te laten staan. Het is kerst, dus dan maar even zondigen! Maar hoelang moet je eigenlijk fietsen, wandelen of hardlopen om die vergiftigde kilo's weer kwijt te raken? Wij hebben het voor je berekend!
Lees verder...

Lees verder... 0 reacties

Wat is een goede of slechte keuze met de feestdagen?

maandag, 31 december 2012 - 00:00

De feestdagen komen eraan! Maar wat zet je eigenlijk allemaal op tafel? Wat is een gezonde of slechte keuze? Een appelbeignet of een oliebol?
Lees verder...

Lees verder... 0 reacties

Gezond eten voor mooie, slanke benen. Laat dat rokje maar wapperen!

maandag, 19 maart 2012 - 15:00

Wat is het heerlijk! Dat milde zonnetje op je huid, een briesje door je haar en het geluid van vogeltjes in de bomen. Het is voorjaar, het moment waar je al maanden vanuit een winterdip naar snakte. Maar voorjaar betekent ook: rokjesdag! Hoe zorg je ervoor dat je benen niet alleen bruin worden, maar ook slank en gezond?
Lees verder...

Lees verder... 2 reacties

Afslanktips van Eric: "Rokjesdag komt eraan!"

maandag, 12 maart 2012 - 14:30

Er is een moment in maart of april dat ze weer tevoorschijn komen. De rokjes! Ik moet zeggen dat ik dat geen vervelend moment vind. Maar wat ik ook begrijp, is dat veel vrouwen met dit moment worstelen. Daarom heb ik een aantal tips verzameld die jou gaan helpen om met een goed gevoel dat rokje aan te trekken. Laat rokjesdag maar komen!
Lees verder...

Lees verder... 0 reacties

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd