Kettlebell hoofdtekst

Bij Kettlebell trainen gaat het om snel resultaat. Snel opbouwen van spiermassa, gericht afvallen, vergroten van je flexibiliteit en het verbeteren van je conditie. Door de korte explosieve manier van trainen, maak je aanspraak op zowel je kracht, je uithoudingsvermogen als je flexibiliteit. 


Inhoud Kettlebell oefeningen

Een Kettlebell training is niet voor mietjes. Gelukkig zijn de oefeningen snel en eenvoudig te leren.
Deze trainingsvorm brengt je vetverbranding snel op gang, de oefeningen zijn divers en intensief. De nadruk ligt op je hamstrings, billen en rug. Dat zijn namelijk spieren die verslappen als je veel zit. Als je met de Kettlebell traint, voorkom je dus rugblessures. Bovendien is dit dé manier om af te slanken, spiermassa op te bouwen of aan je conditie te werken.  Wat is een Kettlebell?

Een Kettlebell is een rond gietijzeren gewicht met een handvat.  Het woord Kettlebell stamt uit het Russisch, maar de Chinezen claimen ook uitvinder te zijn van deze trainingskogel. Oorspronkelijk werd de Kettlebell gebruikt voor trainingen in het Russische leger. En hoewel het Amerikaanse leger nog steeds met de Kettlebell traint, is het gewicht vooral populair in de sportschool. De Kettlebell is inmiddels ook West-Europa en Nederland aan het veroveren.  

Kettlebell training in Nijmegen

Ook in Nijmegen worden trainingen met de Kettlebell gegeven. Dé Kettlebell specialist in de regio Nijmegen is Eric Gugelot. Als je vooraf even belt, mag je gratis kennis komen maken.  Gratis Kennismaken

Kom kosteloos kennismaken met een doeltreffende, intensieve en leuke manier van sporten waarbij Jij en jouw lichaam centraal staan. Maak kennis met jouw personal trainer Eric Gugelot en zijn enthousiaste en effectieve trainingsmethode. Eric is een personal trainer die naast de Kettlebell trainingen ook BootCamp trainingen aanbiedt of één op één training geeft. In deze personal trainingsuren krijgt je sportschema’s en oefeningen op maat. Nieuwsgierig naar de Kettlebell training of de andere mogelijkheden? Bel gerust.foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd