Referenties


Gugelot Personal Training biedt  mogelijkheden voor iedereen. Van beginnend sporter tot sportfanaat


Helma de Lorijn Helma de Lorijn
Business coach en trainer

"Wat anderen niet lukt, lukt mijn personal trainer wel... Mijn terugkerende blessures heb ik definitief vaarwel gezegd. Met een voor mij ontworpen trainingsprogramma voel ik me weer fit en in balans"
Ronald Migo Ronald Migo
Directeur KvK Gelderland

"Dankzij mijn personal trainer; Eric Gugelot kan ik m’n lichaam beter beheersen, ik voel me sterker en bovendien gezonder."
Karen van de Lockant Karen van de Lockant
.

"Eric stelt het totaalplaatje centraal. Hij houdt rekening met mijn fysieke capaciteiten, maar ook met mijn levensstijl. Ik voel me beter en ik ben bovendien al 15 kilo afgevallen!”"
Piet Opgenoort Piet Opgenoort
Voormalig eigenaar Opgenoort garages

"Ik heb nu eenmaal niet veel zin om aan groepstrainingen deel te nemen en bovendien wilde ik snel resultaat. Bij Eric is dat allemaal mogelijk. Hij werkt zeer efficient en vooral doelgericht"
John Duivesteijn John Duivesteijn
Advocaat, ondernemer

"Eric coacht mij op een zorgvuldige manier in het vinden van de optimale balans tussen kracht en beheersing. Hierdoor raak ik steeds beter bij machte mijn lichaam te sturen. Erik doet dat op een stimulerende, efficiënte en vooral ook prettige manier."
Raymond Peters Raymond Peters
Directeur - Eigenaar Advodesch B.V.

"Een Personal Trainer.....? dat is toch niks voor mij! Na een herniaoperatie eind 2009 heb ik Eric tijdens mijn herstelperiode leren kennen.
Inmiddels ben ik volledig hersteld en blij dat ik mijn vooroordelen ten aanzien van Personal Training destijds aan de kant heb geschoven.
Mede door Eric kan ik mijn hobby's (Golf en Skiën) weer pijnvrij beoefenen en voel ik me aanzienlijk fitter en scherper dan voorheen.
Door de persoonlijke, professionele en verfrissende aanpak boek ik nog steeds progressie en blijft leuk om te trainen.
Gugelot Personal Training is dus echt iets voor mij!
"
Karen van Gelder Karen van Gelder
Eigenaar van Motet consult

"Mijn doelstellingen zijn behaald door doorzetten en discipline onder een goede professionele begeleiding. Daardoor is mijn nekpijn en schouderpijn verdwenen en ben ik 4 kilo afgevallen."
Erik Horn Erik Horn
Onderwijsadviseur - schrijver

"Tijdens de sessies bleek Eric veel kennis te hebben aangaande voeding en bewegen Het proces van accuraat en stimulerend. Na drie weken stond ik 4 kilo lichter als een 'jonge hond' op de tennisbaan. "
Rients Visser Rients Visser
Eigenaar Visser contactlenzen

"Ik ben een paar kilo kwijt, voel me fitter en heb meer kracht opgedaan in benen, rug en schouder. Fantastisch!"
Helma van der Linden Helma van der Linden
Gezinshuishouder

"Nu sport ik elke week met Eric, ben ik 15 kilo lichter, heb meer respect gekregen voor mijn eigen lichaam en ga bewuster om met mijn voeding. Een personal trainer? Nee, dat was niets voor mij dacht ik! Maar vijf maanden geleden heb ik Eric toch gebeld. Na een periode van 7 jaar zonder sporten, vond ik het tijd worden om iets aan mijn conditie te gaan doen, al voelde de drempel erg hoog. Ik wilde graag 30 kilo afvallen maar vooral het goede voorbeeld zijn voor mijn dochter! Een actieve moeder zonder overgewicht. Na een goed gesprek over mijn wensen, mijn angsten voor de sportschool en de confrontatie met mijn eigen lijf (na een eetstoornis verleden), zijn visie op beweging en voeding heb ik besloten om 3 maanden te gaan sporten onder begeleiding van Eric. Mijn idee van een personal trainer bleek gelukkig niet te kloppen, er staat niet iemand naast je te gillen dat je nog 5 keer de oefening moet doen. In alle rust en met alle respect voor mijn wensen zijn we aan de slag gegaan. Eric motiveerd me om net over mijn eigen beweeg grenzen heen te gaan. Hard werken met achteraf altijd een goed gevoel en veel voldoening! Nu sport ik elke week met Eric, ben ik 15 kilo lichter, heb meer respect gekregen voor mijn eigen lichaam en ga bewuster om met mijn voeding. Ik ben nog elke dag blij dat ik 5 maanden geleden toch gebeld heb! Ik heb in de tijd bij Eric meer bereikt dan ik had durven dromen! Eric, intens bedankt, op naar devolgende 15 kilo!"
Rob Janssen Rob Janssen
Eigenaar Instituut Janssen - de Lorijn

"Als ervaren hardloper ging ik een keer voor de aardigheid een kwartiertje met Eric meetrainen. Ik was stomverbaasd toen ik de volgende dag spierpijn had.
Realiseerde me dat ik te eenzijdig bezig was.
Inmiddels train ik al enkele maanden volgens de methode van Eric. Het werkt fantastisch, ik voel me veel meer in balans, meer energie en hardlopen gaat gemakkelijker.
Bovendien weet Eric elke keer plezier in te brengen, waardoor trainen een feestje wordt. Dat hij soms wat chaotisch is mag de pret niet drukken. Ik kan Eric als personal trainer van harte aanbevelen."
Bram Daniels Bram Daniels


"Gugelot personal training heeft er bij mij voor gezorgd dat ik van de
neerwaartse spiraal waar ik in zat weer de weg naar boven heb gevonden."
Erik Horn Erik Horn
Onderwijsadviseur - schrijver

"Afgelopen maanden met Eric Gugelot aan de slag geweest. Mijn wens en beginsituatie was duidelijk. Ik was op leeftijd. Druk ook; (3 banen) minder tijd voor sport, minder souplesse en 20 kilo overgewicht.
Eric luisterde vanaf het begin goed naar mijn wensen en zette daar een op maat programma tegenover.
We spraken af drie maanden met elkaar 'aan de slag' te gaan. Met een vol gezin, studerende en opgroeiende kinderen, was dat qua financiën even puzzelen. Best duur hoor 'personal training' Heb ik t er voor over?
Ja, ik deed het, omdat ik het van voldoende belang vond.
Tijdens de sessies bleek Eric veel kennis te hebben aangaande voeding en bewegen Het proces van accuraat en stimulerend. Na drie weken stond ik 4 kilo lichter als een 'jonge hond' op de tennisbaan. En na twee maanden van 102,8 kilo naar 93,6.
De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik dat eerder deed met Dr. Frank. (8 kilo kwijt in 2 maanden).
Het verschil: 'nu heb ik het gevoel, dat ik een patroon van sport en voeding heb, dat meer en langer te handhaven is. Ik weet qua oefeningen ook 'wat' ik doe en waarom ik het doe'. Het klopt en lijkt een patroon wat vol te houden is. Dat heb ik bereikt. Dank. Erik Horn 
"
foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd