Trainingsmogelijkheden

Je doel is de eerste stap. De volgende stap is een gratis sessie waarin je lekker sport en kennis maakt met je personal trainer: Eric Gugelot. Hij analyseert je bewegingen en je houding. Hij stelt je vragen van je dagelijkse activiteiten, werkbelasting en blessures tot je voeding, zodat hij een training op maat kan maken. Zijn werkwijze is uniek in Nijmegen!


Op basis van jouw antwoorden adviseert en begeleidt hij je:


Individueel trainen

Met een effectief trainingsschema dat is ontworpen op jouw lichaam en naar jouw doel word je fysiek sterker. Je krijgt persoonlijke begeleiding en ook aan je mentale krachten wordt gewerkt. Met een coach als Eric Gugelot bereik je je doel en zit je lekkerder in je vel. Ook werkt hij nauw samen met andere gezondheidspecialisten, van een mental coach tot een diëtist.


Bootcamp

Stel je doorzettingsvermogen op de proef en zet je tanden in ’t bootcamp. De trainingen in groepsverband hebben een hoog fun-gehalte. Je traint op conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. Lekker in de buitenlucht met je neus in de wind, back to basics.Kettlebel

Bij Kettlebell trainen staat ‘snel resultaat’ centraal. Snel opbouwen van spiermassa, gericht afvallen, vergroten van je flexibiliteit en het verbeteren van je conditie. Door de korte explosieve manier van individueel trainen, maak je aanspraak op zowel je kracht, je uithoudingsvermogen als je flexibiliteit.

Kom kennismaken en ontdek welke manier van sporten het beste bij jouw lichaam past.

foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd